Retourneren

U bevindt zich hier: Klantenservice > Retourneren
Voor uw EasyOutlet.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag na aflevering van het product. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.
 
Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
  
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het  retourneren. Dit geldt voor alle door ons aangeboden artikelen. U heeft namelijk het recht uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren. 
 
Wij adviseren u om indien mogelijk onze klantenservice eerst te verwittigen en het product, voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, binnen 30 dagen na deze melding aan ons terug te sturen.
 
Indien u het te retourneren artikel beschadigd heeft, kunnen wij u een schadevergoeding in rekening brengen, te verrekenen met het te restitueren bedrag.
 
Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om*:
 
1. Producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
2. Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden (zoals bedrukt of op maat gemaakt textiel)
3. Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken (bijvoorbeeld: audio- en video-opnamen en computersoftware).
 
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
  
Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:  
 
1. Om uw retourzending zo snel mogelijk door ons te laten verwerken, raden wij u aan eerst deze zending bij onze Klantenservice te melden. Dit is niet verplicht, maar versnelt het proces. Gebruik hiervoor het retourformulier!
2. Voeg altijd duidelijk en ordentelijk uw orderbevestiging (even uitprinten) bij het pakket. Wanneer u uw orderbevestiging niet meer heeft kunt u deze terug vinden Account Informatie. Heeft u geen account en heeft u als "gast" besteld. Neem dan even contact op met onze klantenservice.
3. Het retourneren van uw artikel gaat op eigen kosten. Kleine handzame artikelen kunt u zelf frankeren bij PostNL.
4. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.
5. Het volledige aankoopbedrag wordt, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald. Deze termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terugstuurt, of aangeeft terug te willen sturen.
 
Let op: voor het optimaal verlopen van het retourproces verzoeken wij u gebruik te maken van het retourformulier/herroepingsformulier. Indien u ervoor kiest een begeleidend schrijven te gebruiken, verzoeken wij u in ieder geval het ordernummer en reden van retour te vermelden. Wij willen u met klem verzoeken hiervoor niet ons postadres te gebruiken.
 
Heeft u een klacht?
 
Hoewel EasyOutlet.nl streeft naar 100% klant tevredenheid kan het toch voor komen dat u niet tevreden bent of zelfs een klacht heeft.
 
Bent u niet te vreden over een product of dienstverlening, laat dit ons dan alstublieft weten d.m.v. het formulier "mail mij" in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op uw vraag of klacht ingaan.
 
* Uitzonderingen:
 

1) Voor bedrijven en (overheids)instellingen geldt voor wat betreft retourneren een aanvullende voorwaarde ten opzichte van de algemene  voorwaarden.

Indien meer dan 1 item van hetzelfde artikel wordt besteld, kunnen deze na verzending niet meer geretourneerd worden. Indien 1 item van het betreffende artikel wordt besteld, beschouwen wij dit als monsterzending en kan deze binnen de standaard 30 dagen geretourneerd worden.

Wij vragen u hier om uw begrip en bestel verstandig!


2) Voor het retourneren van statafels (artikelnummer 664/667/1161) gelden afwijkende voorwaarden. Deze kunnen niet geretourneerd worden indien:

 

De plastic beschermhoes beschadigd, geopend of verwijderd is, de statafels zijn gebruikt of als er duidelijke sporen van gebruik zijn en indien deze niet in de originele verpakking dan wel beschadigde verpakking en niet beschermd retour worden gezonden.


 

 
Ontvang de EasyOutlet.nl nieuwsbrief
Blijf als eerste op de hoogte van de laatste superaanbiedingen en nieuwe producten
DHL
DPD
PostNL
iDeal
Afterpay
Webshop Keurmerk
Mail mij Bel mij