Betaalmogelijkheden

U bevindt zich hier: Klantenservice > Betaalmogelijkheden


1. Betalen via iDEAL - Telebankieren:
 
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 
 
iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van o.a. ABN AMRO, Postbank (ING) en Rabobank.
 
Hoe werkt iDEAL?
 
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 
LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of mobiel voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject. Er worden geen transactiekosten doorberekend.


 
2. Betalen via creditcard:
 
Sinds 10 april 2015 accepteren wij ook betalingen door middel van een creditcard.
 
De creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het doen van betalingen met wereldwijde dekking.
 
Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor veel meer gebruiks- en betaalgemak bij EasyOutlet.nl.
 
Voor het betalen met creditcard hanteren wij de hoogste veiligheidseisen.
 
Belangrijk om te weten!
Wanneer een bestelling (binnen de gestelde termijn) niet aan uw verwachtingen voldoet, als u een deellevering heeft ontvangen of als u een bestelling volgens de retourprocedure terugstuurt, storten wij uw betaling zonder meerkosten terug.  Indien u, zonder ons daarvan op de hoogte te stellen, een chargeback in gang zet,  wordt er een boete van € 25,00 per transactie in rekening gebracht. Dit is de enige aanvullende voorwaarde wanneer u met creditcard bestelt.
 
De transactiekosten bedragen 2,5% van het totaalbedrag + € 0,50 per transactie.
 
 
 
3. ACHTERAF betalen via acceptgiro:
 
Koop nu - Betaal pas over 14 dagen! 
 
Online winkelen en achteraf betalen, dat betekent veilig, eenvoudig en stressvrij winkelen. Wij van EasyOutlet.nl vinden dat iedereen de gelegenheid moet hebben om zonder zorgen te kunnen winkelen op het internet en bovendien pas hoeft te betalen als de goederen veilig zijn aangekomen. Onze samenwerking met AfterPay maakt dit mogelijk.
 
Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om te betalen door middel van AfterPay Acceptgiro.
 
Wij versturen zoals u van ons gewend bent uw bestelling. 4-5 dagen na uw geplaatste order ontvangt u daarna per post een acceptgiro van AfterPay, deze mag u dan pas na 14 dagen te betalen.
 
Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Afterpay te betalen. EasyOutlet.nl is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Afterpay wordt geweigerd. Wij bieden u dan een alternatieve betaalmethode aan. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.
 
Als u middels AfterPay bestelt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat uw aankopen zijn thuisbezorgd. 
 
- U betaalt pas nadat u uw aankoop in huis hebt 
- Betaalperiode - altijd 14 dagen 
- U hoeft nooit uw bank/kaartgegevens op te geven 
- Altijd 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand
- Uw bestelling wordt na uw order in behandeling genomen en verzonden
- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!
 
AfterPay voert voor EasyOutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een Acceptgiro per post van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij EasyOutlet.nl betalen met een acceptgiro tot een bedrag van € 175,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 600,00.
 
Belangrijk om te weten wanneer de bestellingen hoger zijn dan E. 350,00 per bestelling;
·         Klant dient te tekenen voor ontvangst;
·         Het getekende document is door ons opvraagbaar bij een dispuut met een klant.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.
 
Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay. De Transactiekosten bedragen € 1,95 per transactie
 
Bedrijven kunnen helaas geen gebruik maken van Afterpay. Contacteer ons zodat wij u alsnog verder kunnen helpen


 
4. Betalen via PayPal
 
PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.
 
Om een betaling te kunnen maken logt u in op http://wwwpaypal.nl. U krijgt dan een formulier te zien waarin u het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door u geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Uzelf ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking en ook datzelfde transactienummer.
 
Aan een PayPal account is een bank- of girorekening gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, of u kunt geld van uw PayPal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.
 
Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken. De transactiekosten bedragen 4% van het totaalbedrag per transactie

 
  
5. Betalen via Sofortebanking:
 
SOFORTebanking (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online betaalmethode.
 
SOFORTebanking/Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller. 
 
sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening. De transactiekosten bedragen 3% van het totaalbedrag per transactie
 
 
 
6. Betalen via Mister Cash/Bancontact: 
 
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
 
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
 
Hoe werkt Mister Cash/Bancontact
 
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. De transactiekosten bedragen 2,5% van het totaalbedrag per transactie
 
 
 
 
Ontvang de EasyOutlet.nl nieuwsbrief
Blijf als eerste op de hoogte van de laatste superaanbiedingen en nieuwe producten
DHL
DPD
PostNL
iDeal
Afterpay
Webshop Keurmerk
Mail mij Bel mij