Veilig winkelen

U bevindt zich hier: Algemeen > Veilig winkelen


EasyOutlet.nl heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom is onze website goed beveiligd door middel van SSL. Hieronder treft u een Engelstalige film waarin SSL uitgelegd wordt.

 

 

 

 

Wat is SSL?

 

SSL staat voor Secure Socket Layer en is de meest gebruikte manier om een beveiligde en versleutelde verbinding op te zetten tussen 2 computers. Dit wordt voornamelijk gebruikt op plekken waar persoonlijke informatie wordt uitgewisseld. Denk bijvoorbeeld aan een betaling bij de bank, het inloggen op een website, of het plaatsen van een bestelling bij de betere webwinkels.

 

 

Wat waarborgt een SSL voor u als klant bij EasyOutlet.nl?

 

SSL zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden overgedragen aan ons klantenbestand.

 

 

Hoe zie ik dat mijn gegevens inderdaad beveiligd zijn?

 

Dit kunt u aan een aantal dingen zien. Ten eerste moet de website beginnen met https:// in plaats van http://. Let hier op de S voor de dubbele punt. Ook kunt u het in de browser balk zien. 

 

 

Maakt EasyOutlet.nl gebruik van een SSL certificaat?

 

Ja, EasyOutlet.nl maakt gebruik van het SSL certificaat. Dit certificaat voldoet aan de hoge eisen om de bezoekers van de webwinkel te beschermen tegen kwaadwillenden.

 

 

Wanneer ik bij mijn bank inlog krijg ik een groene adresbalk

 

Dit SSL certificaat heeft de meest uitgebreide beveiliging. Omdat banken erg belangrijke gegevens bewaren is dit certificaat vereist en verplicht (bijvoorbeeld bij iDEAL).

 

 

Is een SSL certificaat verplicht bij webwinkels?

 

In de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Hiermee onderscheiden de goede webwinkels zich van de minder goede.

Ontvang de EasyOutlet.nl nieuwsbrief
Blijf als eerste op de hoogte van de laatste superaanbiedingen en nieuwe producten
DHL
DPD
PostNL
iDeal
Afterpay
Webshop Keurmerk
Mail mij Bel mij